Egyszerre különleges és formabontó tétel. Paolo Vettoretti a La Tordera egyik tulajdonosa, aki szakítva a charmant metódus hagyományaival, a klasszikus módszer - Metodo Classico - szerint, 24 hónap alatt, palackos erjesztéssel készítette el ezt a fantasztikus pezsgőt. A cimkén szereplő "CREPUSCULUM MENS NESCIAT" megjegyzés annyit tesz, hogy "ne hagyd, hogy az elméd megismerje a naplementét", vagyis maradj mindig kíváncsi és nyitott az újra. A cimke további különlegessége, hogy olyan elemeket és szimbólumokat tartalmaz, melyek régi időmérő eszközökre emlékeztetnek. A pezsgőben a buborékok kitartóan és hosszan pezsegnek. Az ital ízében összetett, melyben ugyanúgy megjelenik a vad- és birsalma zamata, harmónikusan keveredve a zsálya és a kakukkfű fűszeres ízével. Illatában megjelennek a fehér virágok, az akác nyári mézes illatjegyei. Ajánljuk halételekhez és tésztákhoz. Kiválóan emeli bármely esemény fényét!