A Maser dűlőben, Asolo történelmi városától néhány kilóméternyire találhatók azok a glera tőkék, melyek ezt a frissítő, üde italt adják nekünk. Az A3 nevét arról kapta, Asolo mellől származik és mindössze 3 gramm cukor van benne. Illatában az akácvirágot fedezhetjük fel, míg színe szalmasárga halványzöldes árnyalatokkal. Érdemes megfigyelni, milyen finoman egyensúlyoz a könnyedség és a komolyság határmezsgyéjén. A szüret során a szőlőfürtöket kézzel szedik le, így biztosítván a lehető legkíméletesebb bánásmódot. Mivel minden korty rendkívül intenzív, így nem kell belőle sokat innunk ahhoz, hogy teljesen magával ragadjon – ugyanakkor bocsánatos bűn, ha engedünk ennek a csábításnak. Tengeri halakhoz és poliphoz ajánljuk. Vagy mint mindig, önálló fogásként.
Vini Buoni D'Italia 2020: Corona - Maximum