A 26 I kiváló minőségű rive prosecco arról kapta a nevét, hogy a pincészet alapítója, Nazzareno Pola átadta a stafétabotot fiának Stefanonak a pincészet fennállásának 26. évében. Ezen alkalomból egy igazán különleges prosecco született, melyre azóta is büszke az Andreola pincészet. Ehhez a proseccóhoz felhasznált szőlőszemek több, mint 100 éves szőlőtőkéken növekednek és a kitűnő éghajlatnak köszönhetően fantasztikus ízeket és aromákat rejtenek magukban, mindezt pedig 0 gramm cukor mellett. A glera mellett a gyümölcsösséget a helyi fajták, a bianchetta és a perera szőlők adják, így kerekítve ki az ízvilágot. Érezhetjük benne az őszibarack ízét, az akácosságot és a zöld alma zamatosságát. Élvezzük barátainkkal együtt aperitifként és tálaljunk mellé sajtokat és könnyed falatkákat.